Asistent coordonator proiect

Asistent coordonator proiect

Transmite

În echipa Proiecte și Procese vei participa direct la gestiunea proiectelor băncii, de la idee până la etapa de implementare, prin asigurarea interdependenței și corespunderii între produsul final și cerințele de business ale băncii.

Iată ariile tale de responsabilitate:

  • vei oferi suport managerului de proiect, prin organizarea ședințelor cu echipa de proiect, urmărirea planului de acțiune conform obiectivelor expuse;
  • vei monitoriza proiectele aflate în derulare;
  • vei propune idei și recomandări pentru optimizarea proceselor interne;
  • vei oferi suport în perfectarea livrabilelor de proiect și de business (planuri, raportare statut, centralizatoare teste, cerințe de business);
  • vei asigura execuția corectă a proiectului prin respectarea perimetrelor proiectului: obiective, calitate, termen, buget, resurse).

Ești potrivit pentru postul dat dacă îți faci studiile în domeniul economic sau IT, ai logica dezvoltată și abilități de business analist, deții aptitudini de multitasking, ești o fire flexibilă și ai spirit inovativ. Ne așteptăm să ai inițiativă în a dezvolta soluții care să stimuleze schimbarea. Pentru ca toate acestea să fie realizabile, vei avea nevoie de abilități excelente de identificare a diferitor soluții și dorința de a ne ajuta să îmbunătățim continuu activitatea printr-o gândire inovatoare. Pasiunea pentru serviciile financiare și interesul în explorarea diferitor zone ale băncii vor fi un avantaj considerabil și te vor ajuta să excelezi zi de zi.