Proiect de grup

Proiect de grup
Cele șase luni de internship se vor încheia cu realizarea proiectelor de grup, în cadrul cărora vei avea posibilitatea să-ți dezvolți ideile care să aducă plus valoare sistemului bancar și clienților.

Proiectele de grup vor fi axate pe două direcții principale:

1. Organizarea evenimentelor/ prezentări/ activități din domeniul educației financiare

Scopul proiectului este promovarea principiilor sănătoase de gestiune a banilor: câștig onest, cheltuială rațională, economisire, investiție și donație. 

Echipele vor organiza webinare sau traininguri/ prezentări (sau alte activități la alegerea lor – de exemplu: conținut multimedia pe social media) pentru una din următoarele categorii de vârstă - copii, adolescenți, studenți, angajați, pensionari. Vor organiza proiectul de la A la Z (inclusiv stabilirea planului de comunicare, pregătirea conținutului prezentărilor (cu suportul trainerilor MAIB), formarea grupelor de participanți, desfășurarea evenimentelor).

2. Dezvoltarea ideilor „Produse Bancare ale Viitorului”

Scopul proiectului constă în dezvoltarea unui produs bancar inovativ pentru piața națională. Echipele vor dezvolta ideea de produs, vor stabili grupul țintă, costurile și alte resurse necesare pentru dezvoltarea și implementarea acestuia, prețul produsului pentru client, designul acestuia, lansarea și modul de promovare.

Cel mai bun proiect va fi prezentat managementului băncii și realizat cu suportul MAIB.