Echipa de proiect

Bodaci Svetlana:

,, Este important să conștientizezi că succesul carierei profesionale este în mâinile tale. Parcursul de succes al fiecăruia este determinat de ambiția, pregătirea de a munci, de a conștientiza importanța investirii în sine”

Maria Jomiru:

„Explorează, învață, construiește-ți parcursul profesional pe care l-ai visat dintotdeauna!”

Elena Poparcea:

„Deschide ușa spre o nouă etapă în viața ta, fă ceea ce-ți place, învață și crește sănătos cariera ta profesională, așa cum am făcut-o eu!”

Elena Golub:

„Viitorul pe care îl creezi depinde numai de tine, de efortul pe care îl vei depune și dorința de a urca pe treptele vieții. Îți doresc ca toate încercările și provocările să te ajute în realizarea viselor și fiecare act al vieții să fie un TRIUMF pentru tine.”

Cristina Florea:

„Fii îndrăzneț și ambițios să reușești prin inițiativă și muncă, iar rezultatele dobândite îți vor fi un ajutor continuu de-a lungul carierei.”

Natalia Tofan:

„Crede în abilitățile tale și în faptul că poți schimba lumea! Alătură-te echipei de profesioniști în care schimbarea, inovația și dinamismul sunt ingrediente de neînlocuit!”

Cătălina Gonța: 

„MAIB este primul meu angajator, iar experiența obținută în cadrul unui stagiu de practică m-a ajutat să mă orientez profesional spre domeniul actual de activitate. Fii optimist și orientează-te către ceea ce este MAIBun pentru tine!”

Ionela Durnescu:

Fii perseverent, curajos și deschis să descoperi zilnic noi oportunități și orizonturi pentru dezvoltarea ta. Privește spre un viitor de succes într-o echipă de profesioniști.