Domenii de internship

Direcția (Band) Vânzări Parteneriate

Manager vânzări B2B

Acest domeniu presupune acumularea de experiență în inițierea, menținerea și dezvoltarea relației de colaborare cu clienții băncii. Semnarea parteneriatelor este un proces interesant ca rezultat al studiului pieței și identificarea potențialilor clienți, negocierea condițiilor contractuale, monitorizarea derulării contractelor cu partenerii băncii ș.a.

Mă înscriu
Divizia (Aria) Marketing

Content Manager

Ești pasionat de conținutul digital, de strategia de marketing și de gestionarea conținutului online? Responsabilitățile principale ale Content Managerului includ dezvoltarea și implementarea strategiei de conținut digital, optimizarea conținutului pe motoarele de căutare și crearea de conținut atractiv și captivant pentru diferite canale online. De asemenea, vei avea posibilitatea să monitorizezi și să analizezi performanța conținutului în funcție de rezultatele obținute.

Mă înscriu
Divizia (Aria) Marketing

Manager comunicare externă

Ești creativ, îți plac proiectele îndrăznețe din PR și Comunicare? S-ar putea să fii tu norocosul sau norocoasa care va efectua stagiul de internship în echipa Direcției Comunicare Corporativă a maib. Te așteaptă proiecte cool despre care vei comunica într-un mod original, provocări profesionale interesante, evenimente memorabile la organizarea cărora vei contribui împreună cu o echipă PRietenoasă. Mai stai pe gânduri?

Mă înscriu
Departamentul (Orchestra) Business Banking Segment

Sales suport/performance manager

În funcția de Sales suport/performance manager vei oferi suportul necesar echipelor de vânzări persoane juridice din cadrul băncii, vei analiza procesele de business în vederea simplificării lor, vei analiza rezultatele echipelor în vederea aprecierii performanțelor, vei fi implicat în procesele de raportare și prezentare a informației referitor la vânzările Micro și SME. Te așteptăm să împărtășim cu drag experiența împreună cu tine!

Mă înscriu

Ce este un program de internship

Un program de internship îți oferă posibilitatea să te dezvolți profesional și să acumulezi experiență valoroasă în domeniul de interes. În perioada internshipului ai parte de mentorat, obiective și sarcini setate conform poziției ocupare, evaluarea și premierea rezultatelor obținute, precum și șansa de angajare în cadrul companiei dorite.

Vreau să mă înscriu

Cum te înscrii

01

Completează formularul de mai jos

02

Vei fi contactat pe e-mail sau la telefon

03

Susține interviul și, opțional, sarcina oferită

04

Savurează experiența unui internship la maib

Avantaje

  • șansa să înveți de la specialiștii de top ai celei mai mari bănci din Moldova
  • traininguri de dezvoltare profesională și personală
  • aplicarea cunoștințelor teoretice în practică
  • posibilitatea de a combina studiile universitare și stagiul la maib
  • bursă lunară pe toată durata stagiului
  • card bancar oferit gratuit
  • oportunitatea de a dezvolta și implementa proiecte ambițioase pentru maib și sectorul bancar
  • posibilitatea de angajare în cadrul oficiului central maib, la finalizarea programului de internship
Mă înscriu