Salut!

Suntem maib, cea mai mare bancă din Moldova, lider al sectorului bancar, deservind peste 35% din populația țării și putem fi inclusiv noul tău angajator - locul unde să vii la serviciu cu plăcere, echipa alături de care vei crea proiecte unice în țară și oameni cu care vei lega prietenii pe viață.

Platformele de recrutare ne clasează în TOP 5 cei mai buni angajatori de pe piață, dar și printre cele mai mari companii naționale – cu peste 2300 de specialiști. În 2021, ne-am clasat în topul preferinţelor de angajare a absolvenţilor universitari, conform studiului „Percepţia brandului angajatorului şi aspiraţiile de carieră ale absolvenţilor din Republica Moldova”. Totodată, studenţii absolvenţi ne consideră cel mai bun angajator, fiind și cel mai cunoscut brand de angajator dintre 12 companii naționale participante la sondaj.

Încurajăm an de an succesele studenţilor din Republica Moldova. Apreciem performanţele şi meritocraţia în cadrul proiectului „Burse pentru Viitorul Tău”, implementat în parteneriat cu Centrul de Informaţii Universitare, Ministerul Educaţiei şi Cercetării şi Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale. În ultimii 7 ani am premiat peste 270 de tineri cu cele mai frumoase rezultate academice. Credem în capacităţile tinerilor din ţara noastră şi îi încurajăm să crească profesional alături de maib.

Dacă ești în căutarea celei mai tari experiențe de internship sau a unui job cu perspectivă, te îndemnăm să te alături echipei maib, pentru o carieră de succes și numeroase beneficii!

vezi mai mult
vezi mai puțin

Beneficii

Reduceri la partenerii băncii

vei putea beneficia de reduceri semnificative la diverse magazine, restaurante, săli de sport, librării, stații PECO, centre și laboratoare medicale etc.

Lunch card

pentru fiecare zi lucrată primești 55 de lei pentru un prânz gustos, sănătos și sățios. Lunch cardul maib poate fi folosit în toate supermarketurile și într-o rețea vastă de cafenele și restaurante.

Salariu motivant

proporțional abilităților tale și negociat sistematic. Pentru rezultate foarte bune vei fi motivat cu bonusuri de performanță și te vom încuraja să avansezi continuu la nivelul următor.

Program de coaching

mentorii maib vor împărtăși experiența și succesul profesional, vor oferi feedback deschis și onest, te vor ghida în alegeri, îți vor insufla valori sănătoase și te vor încuraja să prinzi aripi.

Program de traininguri

ai posibilitatea să participi la instruiri din domenii precum: securitatea datelor, mobile banking, comunicare eficientă, time management, modernizarea plăților etc.

Program de muncă flexibil

tu alegi cum ești cel mai productiv - de la distanță într-un mediu de lucru divers sau de la birou alături de o echipă dinamică.

Suntem o echipă din peste 2300 de profesioniști

În prezent, echipa noastră numără peste 2300 de angajați, reprezentând puţin peste un sfert din angajații sectorului bancar din țară. Zilnic ni se alătură specialiștii înalt calificați sau în formare din domenii precum: economie, finanțe și bănci, IT, resurse umane, inginerie, design etc. În ultimii doi ani, echipa maib a atras consultanți și experți internaționali, care ne ghidează parcursul spre nivelul următor în transformarea agile, digitalizare, optimizarea proceselor și îmbunătățirea modului de operare.

Considerăm că bankingul este în primul rând despre oameni

Bankingul e și despre sprijin, înțelegere și încredere. Activitatea bancară este mai mult decât un birou, un orar de muncă de la 8 la 17 sau șefi care să te verifice. În echipa maib obișnuim să spunem că munca noastră este despre valori, sinergie și armonie - elemente care plămădesc un tot întreg și ne ajută să devenim mai buni în tot ceea ce facem.

Depun eforturi ca lucrurile să funcționeze într-o manieră corectă, ideile să fie valorificate, visele - realizate, susținând oamenii și afacerile care își doresc să avanseze la nivelul următor.

Formăm relații de prietenie cu termen de valabilitate nelimitat

În echipa maib formăm relații de prietenie cu termen de valabilitate nelimitat, învățăm unii de la alții. Nu avem șefi – pentru că avem mentori, deprindem cele mai bune practici de la ei și ne mândrim cu succesele fiecărui membru al echipei. Fii și tu alături de noi! Ți-am rezervat loc în birou și o primire caldă-caldă.