Job Fair for Moldovans in the UK

Job Fair for Moldovans in the UK

Job Fair for Moldovans in the UK

Târg de Cariere pentru moldovenii stabiliți în Marea Britanie

Guvernul Republicii Moldova, maib și Purcari invită moldovenii stabiliți în Marea Britanie să participe la un Târg de Cariere pentru a explora potențialele oportunități de angajare în Republica Moldova.

Locație: Furniture Makers’ Hall, 12 Austin Friars, London EC2N 2HE, United Kingdom

Data și ora:
15 noiembrie 2021, ora 18:30 (ora locală din Londra)

Târgul de cariere va avea loc după Moldovan Capital Markets Day la Bursa de Valori din Londra, eveniment care se va desfășura, la fel, în data de 15 noiembrie.
Târgul se va încheia cu discursul Prim-ministrului Republicii Moldova, Natalia Gavriliță, care va avea ulterior o întrevedere cu diaspora.

Începând cu ora 18:30 reprezentanții Guvernului și ai companiilor de top din țară vor prezenta oportunitățile de carieră.

Participanții vor face o scurtă prezentare a companiei, inclusiv privind strategia, perspectivele și politicile de resurse umane, urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Vei avea ocazia să cunoști liderii, să te informezi din prima sursă, să explorezi oportunitățile profesionale și să-ți exprimi interesul pentru pozițiile vacante prezentate, cu perspectiva de a seta ulterior interviuri.

Pentru înregistrare, urmează linkul de înscriere: https://bit.ly/3k4FLkH.

Pentru întrebări și precizări, lasă-ne un mesaj la adresa de e-mail: comunicare@maib.md.