Lecție publică: Credite - rate, transparență și DAE

Lecție publică: Credite - rate, transparență și DAE
Academia de Studii Economice din Moldova

Lecție publică: Credite - rate, transparență și DAE

Oferirea celor mai bune experiențe clienților este o prioritate la maib, o echipă întreagă muncind pentru dezvoltarea produselor și serviciilor bancare de nivelul următor.

De aceea, maib te invită la o nouă lecție publică în care vom vorbi despre experiența de formare și acordare a creditelor, despre rate avantajoase și DAE transparentă, aspecte care joacă un rol important în formarea unor relații durabile și de încredere cu clienții.

Speakerii lecției vor fi nimeni alții decât specialiștii maib care știu cel mai cum să dezvolte și să-i ofere clientului un produs competitiv de care are el nevoie.

Sergiu Stati este Şef adjunct al Departamentului Dezvoltare Produse Business Banking, cu peste 14 ani experiență în domeniul bancar din Republica Moldova. Este absolvent al ASEM, iar la maib oferă un aport substanțial în transformarea agile lansată în primăvara acestui an. În trecut a deținut mai multe funcții cheie la bănci comerciale din țară, speacilizându-se în Business Development și Product Management.

Sergiu Groza este Șef al Departamentului Dezvoltare Produse Retail, cu o experiență de circa 12 ani în sectorul bancar al țării. Sergiu este licențiat în Finanțe și Bănci și Drept civil (privat) (ASEM), dar și magistru în Business și Administrare. Echipei maib s-a alăturat acum 5 ani, în trecut activând mai bine de 7 ani în calitate de Director de sucursală a unei bănci comerciale din Republica Moldova. La maib își etalează abilitățile în Product și Project Management, știe cum să fie un lider de echipă, să mentoreze și să lanseze produse bancare competitive.

Pe 15 septembrie, începând cu ora 11:00 ne dăm întâlnire la Student Hub ASEM pentru a descoperi din experiența celor doi invitați. Nu uita să pregătești întrebări provocatoare și buna dispoziție!