lecție publică: nivelul următor: un nou job

lecție publică: nivelul următor: un nou job
Academia de Studii Economice din Moldova

lecție publică: nivelul următor: un nou job

Maib revine la ASEM pentru a continua discuțiile despre cele mai importante, dar și interesante detalii ale unui interviu de angajare, pașii de dinaintea, din timpul, dar și după ce ai ales în ce domeniu vrei să te lansezi ca specialist.

Pe 30 noiembrie, ora 11:20, în auditoriul 203 al blocului F, Tatiana Medvedeva, Șefa Direcției Training și Dezvoltare în cadrul maib, revine cu și mai multe detalii în cadrul lecției publice ”Nivelul următor: un nou job” la ASEM, acolo unde a dobândit cunoștințele necesare pentru a fi cea mai bună în domeniul profedional ales.

Fii sigur că Tatiana te va capta din toate punctele de vedere prin dragostea ei față de oameni, experiența de peste 12 ani în domeniul resurselor umane, precum și modul interactiv pe care îl adoptă în discuții.

Nu a mai rămas mult timp până la eveniment așa că asigură-ți prezența la un eveniment WOW marca maib și neapărat ia cu tine câțiva prieteni.

Lecția este parte a acordului de parteneriat semnat între maib și Academia de Studii Economice din Moldova în luna septembrie, anul 2021.