Maib dă start celei de-a III-a ediții a programului de internship

Maib dă start celei de-a III-a ediții a programului de internship

Unul dintre cele mai faine proiecte marca maib, programul de internship, își redeschide ușile studenților pentru cea de-a III-a ediție. Programul este o oportunitate unică pentru studenții dornici să-și dezvolte abilitățile și cunoștințele în sectorul bancar și să facă parte dintr-o echipă de profesioniști dedicați.

Peste 80 de candidați s-au înscris în această ediție a programului, iar după un proces riguros de selecție, 20 de studenți au fost aleși să facă parte din echipa maib pentru următoarele 6 luni, cu perspectivă de angajare ulterioară.

În următoarea perioadă, internii maib vor avea ocazia să învețe de la cei mai buni profesioniști din industrie, să participe la proiecte interesante, să descopere agile wow și să contribuie la dezvoltarea soluțiilor inovatoare.

Svetlana Bodaci, Directoare HR la maib
”Investiția în tineri și în creșterea lor profesională acasă, în Republica Moldova, este una dintre prioritățile maib. Prin acest program ne dorim să creăm cele mai bune condiții tinerilor să învețe de la profesioniști de top, iar la final de program să aibă opțiunea de a se angaja în echipa maib. Îi încurajez să fie curioși, să pună întrebări și să valorifice la maximum această oportunitate. Am convingerea că și această ediție va transforma viziunea tinerilor despre carieră și va contribui la creșterea lor profesională”.   

Programul de internship reprezintă angajamentul ferm al maib de a investi în viitorul tinerilor din Republica Moldova, de a dezvolta resursele umane de calitate în sectorul bancar și de a oferi un mediu de lucru stimulant și plin de oportunități de creștere personală și profesională.

Din cele două ediții anterioare în care au participat 32 de studenți, suntem mândri că în echipa maib au ales să-și dezvolte cariera la nivelul următor 17 dintre aceștia.

Îi felicităm pe participanții la ediția a treia de internship și le dorim o experiență wow și reușite remarcabile.