Cei mai buni angajați ai trimestrului I 2022, premiați de top managementul băncii

Cei mai buni angajați ai trimestrului I 2022, premiați de top managementul băncii

O tradiție nouă în cadrul maib, dar care, cu siguranță, va prinde rădăcini puternice, este premierea trimestrială a celor mai buni angajați din diverse departamente - profesioniști care zi de zi se dedică pentru succesul comun, demonstrează că trăiesc valorile băncii și înregistrează performanțe în activitatea lor.

Recent, managementul băncii a premiat cei mai buni angajați maib, care s-au remarcat în primul trimestru al anului curent, aducând plus-valoare instituției prin dedicație și profesionalism.

Câte o statuetă și un voucher pentru cumpărături moderne la un magazin de gadgeturi din țară au primit 45 de angajați din diverse departamente și sucursale ale băncii. Printre ei este și Vladimir Solomon, parte din echipa băncii de 8 ani, în prezent deținând funcția de Șef Digital Marketing în Departamentul Marketing.

„Această apreciere demonstrează faptul că eforturile pe care le depun nu sunt în zadar. Mă bucur că banca susține angajații în creșterea lor profesională și îi motivează să devină mai buni. Felicitări tuturor colegilor pentru rezultate frumoase și succese în realizarea tuturor scopurilor setate”, ne-a spus el.

Maria Botnari lucrează la maib încă din 1991, trăind cu mândrie fiecare schimbare care a avut loc în bancă. Experiența sa este inegalabil de valoroasă pentru instituție, lucru confirmat și de managementul maib, care i-a înmânat premiul pentru cel mai bun angajat al trimestrului I 2022.

„Toată viața m-am străduit să deservesc la cel mai înalt nivel fiecare client care ne-a pășit pragul. Scopul meu a fost și este ca oricine ne vizitează să beneficieze de produsele noastre inovative, să fie mulțumit de serviciile bancare și să revină cu plăcere atunci când are nevoie. Mă simt onorată să primesc acest premiu alături de colegii care au reușit să fie cei mai buni în activitatea lor”, a menționat Maria Botnari, manager relații clienți în Sucursala Ialoveni.

Evenimentul de premiere a fost bogat în aplauze și felicitări inclusiv pentru Maria Tabarcea. Maria este un angajat cheie al Serviciului Achiziții, pentru că știe nu doar să-și facă munca la superlativ, dar și să acorde suportul necesar colegilor din diverse departamente.

„Primind acest premiu am simțit că munca și eforturile pe care le depun sunt apreciate. Mulțumesc managerului meu Petru Dubrovin pentru încredere și motivație, este un lider care știe să crească echipe de succes. În cei șase ani de când sunt parte a echipei băncii am înțeles că pentru mine maib reprezintă „maturitatea” din punct de vedere profesional”, a menționat Maria Tabarcea în cadrul premierii.

Profesioniști, orientați către clienți, demni de încredere, transparenți, agili, inovatori, cu spirit de echipă, pur și simplu – extraordinari, astfel sunt angajații maib.

Ne mândrim cu fiecare coleg și cu rezultatele pe care le înregistrează în activitatea profesională. Vom continua să promovăm excelența, meritocrația și oamenii valoroși ai băncii.

Împreună la nivelul următor!