Continuă transformarea agile WoW maib: al patrulea val de orchestre au fost lansate

Continuă transformarea agile WoW maib: al patrulea val de orchestre au fost lansate

Maib continuă transformarea agile, pentru a anticipa și răspunde așteptărilor tot mai diversificate ale clienților, dar și pentru a crea un stil de lucru inovator și crossfuncțional datorită agile WoW (prescurtare din engleză pentru way of working, mod de lucru).

În cel de-al patrulea val au fost lansate trei noi orchestre, care reprezintă linia de business Corporate (cu două orchestre formate) și Divizia IT (corespunzător, cu o orchestră).

Membrii noilor orchestre au parcurs un proces de instruire adaptat pentru fiecare Orchestră în parte, timp în care au deprins terminologiile, procesele și tehnicile agile, astfel ca începând de astăzi să depună toate eforturile pentru a crea produse și servicii financiare simple, care inspiră oamenii să fie mai fericiți, iar afacerile – mai prospere.

Giorgi Shagidze, Președintele maib:

„Ritmul vieții precum și necesitățile clienților noștri sunt în continuă schimbare, iar noi trebuie să fim mai flexibili, mai agili și mai pregătiți pentru a le oferi produse și servicii financiare de calitate, într-un mod rapid și simplu. Transformarea agile a maib continuă, pe parcursul anului urmând transformarea agile mai multe subdiviziuni. Viitorul se întâmplă acum.”

Dumitru Baxan, Vicepreşedinte maib:

„Calea agile ne va permite să fim mai aproape de clienți, de ceea ce au nevoie, atunci când necesită cu adevărat. Este un demers natural, care ne încântă și ne inspiră să fim astăzi mai buni decât ieri.”

Viktor Razhev, Director IT maib:

„Lumea din jurul nostru se schimbă, oamenii se schimbă. Agile a devenit un stil de viață și este important să ne dezvoltăm, să urcăm noi culmi și să devenim mai buni pentru clienții noștri.”

De ce maib a inițiat implementarea agile?

Există mai multe motive care ne-au determinat ca bancă să inițiem transformarea agile. Iată doar câteva:

  • Lumea se schimbă în ritm amețitor și e necesar să ne schimbăm și noi, să fim agili, flexibili, astfel încât să putem fi mereu orientați către clienți, răspunzând așteptărilor și necesităților lor.
  • Progresul tehnologic, Fintech ne motivează să accelerăm, să dezvoltăm și inovăm. 
  • Ne dorim să atragem și să păstrăm cei mai buni angajați, iar în acest sens e necesar să le oferim un model de lucru inovativ și experiențe profesionale extraordinare, iar agile WoW este una dintre ele.

Maib devine agile!