Maib anunță câștigătorii celei de-a doua ediții a programului de internship ”Stagii de practică cu remunerare”

Maib anunță câștigătorii celei de-a doua ediții a programului de internship ”Stagii de practică cu remunerare”

Din 3 octombrie a.c. startează o călătorie profesională fascinantă pentru 13 studenți, selectați în programul de internship ”Stagii de practică cu remunerare”, desfășurat de maib.  Pentru un loc în cadrul celei de a doua ediții a internshipului au candidat 75 de elevi ai centrelor de excelență, studenți și masteranzi, fiind selectați cei mai buni dintre cei mai buni. Reușita academică, implicarea în activități extracurriculare și de cercetare, dar și rezultatele interviurilor cu managerii resurse umane ai maib au constituit etape importante în procesul selectării câștigătorilor.

Timp de 6 luni de stagiere tinerii vor beneficia de mentorat din partea profesioniștilor băncii și vor lucra alături de angajații maib la proiecte și procese aferente activității din diverse divizii. Stagiarii vor avea oportunitatea de a învăța de la cei mai buni specialiști din domeniu, iar la finalul programului – cei mai buni stagiari vor primi o ofertă de angajare. 

Echipa maib este încântată să anunțe participanții ediției a II-a a programului de internship și să le ureze ”Bun venit în echipă!” tinerilor colegi:

 1. Iulia Lungu, domeniul Marketing
 2. Violeta Codrean, poziția Trade analist
 3. Daniela Roșca, poziția Contabil analist
 4. Eleonora Doțenco, poziția Specialist compensații și beneficii
 5. Sorina Lavric, poziția Business analist
 6. Ana-Maria Țurcanu, poziția Specialist compensații si beneficii
 7. Marina Carazifi, poziția Analist financiar
 8. Alexandra Cebanu, poziția Contabil analist
 9. Vlada Jelezoglo, poziția Training specialist
 10. Lucia Iastremschi, poziția Digital analist
 11. Damian Efros, poziția Business analist
 12. Cristian Cojocari, poziția Specialist pieți de capital
 13. Svetlana Godoroja, poziția Trade analist

Despre maib

Echipa maib este formată din peste 2400 de angajați, reprezentând puţin peste un sfert din angajaţii sectorului bancar din ţară. Totodată, compania se regăseşte în topul preferinţelor de angajare ale absolvenţilor universitari, conform studiului „Percepţia brandului angajatorului şi aspiraţiile de carieră ale absolvenţilor din Republica Moldova”. Maib este considerată de studenţii absolvenţi ai universităţilor din Republica Moldova cel mai bun angajator, fiind și cel mai cunoscut brand de angajator din 12 companii propuse studenţilor spre alegere. La începutul anului curent și platforma specializată de joburi delucru.md a clasat maib în Top 5 cei mai buni angajatori din țară.