Maib – de 31 de ani banca oamenilor buni!

Maib – de 31 de ani banca oamenilor buni!

Salut! Sunt maib – banca ta, a oamenilor buni!

Astăzi sunt deja copil mare – de 30+1 ani alături de tine, familia și amicii tăi! De 372 de luni îmi fac prieteni noi, de încredere, cu unii suntem deja și parteneri, pentru că am o pasiune înnăscută pentru afaceri și antreprenori.

Părinții m-au învățaț să fiu amabil și profesionist, așa că înainte de a-ți prezenta mai multe despre ce fac, hai să-ți spun cine sunt.

Anul nașterii:  Sunt milenial, Generația Y, din 1991. În certificatul de naștere sunt Moldova Agroindbank, dar prietenii îmi spun maib, numele meu agile.

Reședință:  m-am născut și locuiesc în Republica Moldova, țara pe care o iubesc și care crește odată cu mine.

Părinții:  mama și tata sunt oameni care iubesc cifrele și care mi-a oferit cei mai buni 7 ani de-acasă, mi-au inspirat valori bune de urmat. Acum am o familie mare, peste 2400 de angajați și o echipă de top management admirabilă. Le mulțumesc că au încredere în mine.

Copii:  Eu îmi spun copil mare, dar am devenit deja părinte – copiii mei, maib leasing (20 de ani) și Moldmediacard (22 ani), iubesc și ei cifrele și domeniul bancar.

La 31 de ani am realizat o mulțime de proiecte pentru și alături de tine. Îmi place să facem echipă comună și să împărțim aceleași valori – demni de încredere, profesioniști, inovatori, agili, transparenți și cu spirit de echipă. Îmi place să fiu o bancă orientată către clienți – mă simt utilă atunci când ne vedem în sucursale și căutăm împreună soluții eficiente pentru necesitățile tale sau atunci când ne dăm întâlnire digital – prin maibankmaibusiness sau Internet banking și, în doar câteva clickuri, facem minuni.

Cred că ai observat pasiunea mea pentru inovație, de aceea am ales să fiu agile. Experții Global Banking & Finance Review mi-au oferit 2 ani consecutiv, în 2020 și 2021, premiul „Cea mai digitalizată bancă”. M-am bucurat atât de mult că eforturile depuse au fost apreciate internațional. Știu că și tu iubești digitalizarea și am promis să muncesc și mai mult pentru a fi la un click distanță orice ai face și oriunde te-ai afla. 

De 31 de ani sunt o bancă pentru și despre oameni. Ne concentrăm forțele și ideile pentru ca planurile tale personale și de afaceri să crească la superlativ.

Motivația și susținerea în activitate a venit constant și de la partenerii locali și internaționali, cărora le MULȚUMESC – BERD, BEI, Mastercard, Visa, Earlyone, UNHCR, GGF, Primăria Chișinău, băncile corespondente și alte organizații cu care am format relații de încredere.

Declar cu mândrie – la 31 de ani sunt mai mult decât o bancă, sunt prietenul tău și așa vreau să rămânem mereu. Pentru că aniversarea mea este implicit aniversarea oamenilor maib, a angajaților, clienților și partenerilor care contribuie zilnic la realizarea celor mai ambițioase vise.

Îți mulțumesc că ai ales să fii alături de mine și te invit să avansăm împreună la nivelul următor!

Cu iubire, maib