Spiritul de echipă a fost declarat învingătorul turneului intern de minifotbal desfășurat de maib

Spiritul de echipă a fost declarat învingătorul turneului intern de minifotbal desfășurat de maib

Dedicați, inventivi, agili și cu spirit de echipă, acestea sunt doar câteva dintre elementele care definesc angajații maib.

Au demonstrat-o o dată în plus în cadrul turneului de minifotbal, organizat recent de maib și la care s-au înscris 9 echipe, reprezentând diverse divizii, sucursale și departamente ale băncii.

Elemente definitorii

Pe lângă tricouri care să reprezinte cromatic fiecare echipă, numele alese au fost pe sprânceană, în teren intrând Corporate Mafia, Contact Center Lions, RiskKillers, Bad Boys, Audit Sharks, Collector Ranges, FC Agile, FC iTechnology, Cardos, făcând senzație pe tabloul de scor.

Turneu ca la carte

Timp de trei săptămâni echipele și-au măsurat puterile pe terenul de fotbal, iar cei mai buni dintre cei mai buni au disputat meciurile finale, concurând pentru un loc pe podium. Laurii ediției au fost cuceriți de: 

  • Corporate Mafia (alias Departamentul Clienţi Corporativi) - campionii turneului
  • Bad Boys (alias Serviciul Securitate) - locul II
  • Audit Sharks (alias Departamentul Audit Intern) - locul III

Pentru a-i da Cezarului ce e a Cezarului, de dragul adevărului recunoaștem că în afara concurenței a fost spiritul de echipă, care a fost declarat din oficiu câștigător al turneului.

Premiile turneului

Medalii, cupe, tradiționala șampanie a campionilor au făcut deliciul momentului de premiere și de sărbătorire a spiritului de echipă care a caracterizat întreaga competiție. În plus, campionii au avut parte de o cină cu Președintele maib, Giorgi Shagidze, care, de altfel, a fost și unul dintre jucătorii de fotbal din teren în cadrul acestui turneu.

Felicităm toate echipele pentru jocurile spectaculoase din teren, pentru fair-play-ul de care au dat dovadă și spiritul de echipă demonstrat!

Amintim că recent echipa de minifotbal a maib a revenit de la turneul „EURO Business Cup 2022”, care s-a desfășurat în Antalya, Turcia, fiind unica echipă corporativă din Republica Moldova și calificându-se printre primele 8 în cadrul turneului.

Echipa de minifotbal a maib a fost creată în 1999, de atunci și până în prezent cucerind multiple campionate și turnee de fotbal. Turneul maib Football Super League a fost lansat în anul curent, fiind unul dintre evenimentele interne care încurajează pasiunea pentru fotbal a angajaților și promovează modul sănătos de viață.

Ca angajator, maib susține pasiunile angajaților și creează condiții pentru dezvoltarea atât profesională, cât și personală a echipei. În cadrul băncii sunt constituite mai multe comunități ale pasionaților de fotbal, tenis, volei, alergat, promovând sportul și modul sănătos de viață.

Despre maib

Maib promovează spiritul sportiv și valorile olimpice din Republica Moldova, contribuie la popularizarea sportului și a modului activ și sănătos de viață, sprijinind mai multe proiecte și activități din acest domeniu. De peste 20 de ani maib este partener al Comitetului Naţional Olimpic şi Sportiv (CNOS), alături de care premiază anual olimpicii care demonstrează performanțe la diverse competiţii pe arena naţională şi internaţională. Prin prisma comunităților interne formate din angajați ai băncii (de fotbal, tenis, volei, alergat), banca își propune să inspire societatea să adopte un mod sănătos de viață și activ la superlativ.