Experiența #young transformation sau cum a decurs cea de-a II-a ediție a programului WOW de internship la maib

Experiența #young transformation sau cum a decurs cea de-a II-a ediție a programului WOW de internship la maib

Suntem încântați să anunțăm finalizarea celei de-a II-a ediții WOW a programului de internship la maib!

În cadrul acestei ediții, 12 tineri au avut parte de o experiență unică de învățare, iar 5 dintre ei au fost deja angajați în echipa maib, începându-și cariera în cadrul celei mai bune bănci din Moldova, conform revistei Global Finance.

„Faptul că stagiarii au avut ocazia să cunoască cum se desfășoară activitățile în cadrul băncii cu nr. 1 din Moldova, că au deprins abilități utile și că au beneficiat de îndrumarea celor mai buni mentori – ne facem să fim mândri și împliniți, căci am adus un plus-valoare carierei acestora la început de drum. Ca și angajator, maib oferă oportunități unice pe piață, inclusiv din perspectiva transformării agile, angajații având posibilitatea de a-și dezvolta competențe profesionale competitive și exclusive pentru piața muncii din ziua de mâine. Suntem bucuroși să facem echipă comună.”, a declarat Svetlana Bodaci, directoare HR la maib

Am mai spus-o și reiterăm: oamenii maib sunt una dintre cele mai valoroase resurse pe care le avem, de aceea suntem mândri să sprijinim și să încurajăm tinerii în dezvoltarea lor profesională, oferindu-le multiple oportunități.

Stagiarii din cadrul programului de internship au profitat la maxim de șansa de a învăța din experiența celor mai buni - mentorii programului - profesioniști experimentați și pasionați de ceea ce fac, gata să îi îndrume pe interni către un parcurs de succes în cariera lor bancară.

„Pentru mine, să fii mentor este o mare responsabilitate și onoare, în același timp, deoarece ești persoana care îndrumă, învață și își aduce o primă contribuție valoroasă carierei la început de cale a tinerilor specialiști. Sunt bucuros că am avut ocazia să împărtășesc din cunoștințele mele și încurajez absolvenții să aleagă internshipul la maib așa cum au o șansă reală de a-și începe cariera în domeniul bancar”, a menționat Mihai Botnariuc, mentor.

În cadrul programului de internship plătit la maib se pot înscrie studenții ultimului an de studiu de la ciclul licență, cu studii la zi sau frecvență redusă de la universitățile acreditate din țară, studenții  anului I sau II de studii, program de masterat, studii cu frecvenţă la zi și redusă sau elevii din anul IV ai Centrului de Excelență în Economie și Finanțe.

„Cea mai mare provocare a fost îmbinarea programului de internship cu studiile și de a avea rezultate maxime în ambele direcții. Cu siguranță, a fost o experiență super utilă, care m-a ajutat să înțeleg că asta vreau să fac mai departe, că vreau să rămân la maib și să devin un manager premium de excelență”, a menționat Sorina Lavric, stagiar în cadrul programului de internship, angajată în cadrul Departamentului Vânzări Rețea Offline al maib.

Iată ce zic stagiarii și mentorii despre programul de internship la maib:

Suntem nerăbdători să îi cunoaștem pe viitorii participanți ai programului de internship la maib și să contribuim cu mult drag la dezvoltarea carierei lor în sectorul bancar!

Urmărește-ne pe maib.md și pe social media, unde vom anunța data lansării celei de-a treia ediții a programului de internship.